The Truckclean Company

Nano® Truck Wash

Het nieuwe Truck wassen is contactloos wassen dus zonder machine of wasborstels dat is Nano® wassen.

 

Wat is Nano® wassen:

Nano® is een gepatenteerde dieptereiniger gebaseerd op nano technologie.Een nano molecuul is de kleinste molecuul ter wereld, voor uw beeldvorming een nano molecuul is 80.000 keer zo klein als de breedte van een menselijke haar.

Net als onze huid heeft de oppervlakte van uw Truck/vrachtwagen een microscopische poriën structuur. Doordat de moleculen in de Nano® was reinigende en weekmakende eigenschappen bevatten wordt uw Truck/vrachtwagen tot de poriën gereinigd geheel zonder machine of borstels echt geheel contactloos dus echt krasvrij.

Na de dieptereiniging wordt de Nano® diamond wax aangebracht , in deze wax zijn nano moleculen wax eigenschappen aangebracht.Deze nano wax trekt in de poriën van de gereinigde Truck/vrachtwagen .Dit werkt glans en kleurversterkend, tevens maakt dit uw Truck/vrachtwagen water en vuil afstotend.Dus minder wassingen per jaar!!

U bent bij The Truckclean Company B.V. 7 dagen per week welkom.

Wassen bij The Truckclean Company B.V. en uw Truck/vrachtwagen shines bright like a diamond.

 

 

Official Nano® Car & Truckwash

Vragen of suggesties?

 

[efb_likebox fanpage_url=”Thetruckcleancompany” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”fadeIn” ]

 

Was en werk foto's

TIP van: The Truckclean Company B.V.

Zitten er aan de buitenkant van uw Truck accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd? Of hangt er iets los? Overleg dan altijd even met een medewerker.

Wassen is voor eigen risico.