Truck Wash

Waarom u uw truck laten wassen bij: The Truckclean Company B.V.

Om uw truck/vrachtwagen het visitekaartje van het bedrijf in topconditie te houden raden wij iedereen aan om regelmatig een truck te laten wassen, dit kan uitstekend en 7 dagen per week bij The Truckclean Company in Utrecht.

 

Wij reinigen uw truck dus echt met grote zorg. Wij maken gebruik van een modern wateronthardingssysteem voor een gegarandeerd vlekvrije droging en werken wij met goede en exclusieve wasproducten.Bovendien werken wij met vakkundige medewerkers die u ontvangen, begeleiden en waar u met al uw vragen terecht kunt.

 

Bezoek onze Truckwash 7 dagen per week in Utrecht (2 minuten vanaf de A2 industrie: De wetering)voor een echt schone truck

 

Official Nano® Car & Truckwash

Vragen of suggesties?

[efb_likebox fanpage_url=”Thetruckcleancompany” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”fadeIn” ]

Was en werk foto's

TIP van: The Truckclean Company B.V.

Zitten er aan de buitenkant van uw Truck accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd? Of hangt er iets los? Overleg dan altijd even met een medewerker.

Wassen is voor eigen risico.